Takläggare Hallstahammar

Plåt- och tegeltak i toppkvalitet | 019-58 02 23

Om oss

En mångsidig firma

Takläggning och takreparationer är två av våra specialiteter – men vi har även andra verktyg i vår verktygslåda. Vi erbjuder vår expertis även inom följande områden:

  • Fasadrenovering: vi vet att även fasaden är viktig sett till husets status, hållbarhet och inte minst utseende. På samma sätt som taket nöts ut så gör också fasaden det och här är vi ditt självklara val. Vi har lång erfarenhet av fasadrenoveringar (titta gärna på våra referensbilder) och vi agerar likadant som då det kommer till taket. Noggrannhet vid varje detalj, god planering och effektiva jobb med hög kvalitet utförda av professionella yrkesmän.
  • Byte av stuprör och hängrännor: Detta måste ske med jämna mellanrum och vi hjälper dig gärna. En hängränna av dålig kvalitet riskerar att skada din fasad och det rä något som kan medföra höga kostnader. Kontakta oss i tid så hjälper vi dig med kontroll och ett eventuellt byte. Tio-Tak kan även se till att säkra ditt tak- vi jobbar hårt med säkerhet vid våra uppdrag och vet vilka åtgärder som krävs. Du ska kunna gå upp på ditt tak utan att riskera livhanken!
  • Dörrar och fönster. Vi tillverkar egna dörrar och fönster och går att få i många olika utföranden. Självklart så hjälper vi även till med installation då vi vet att rätt montering kan hjälpa dig att nå en lägre uppvärmningskostnad samt ett bättre inomhusklimat.

 

 

Vi lägger tak på ett sätt som ingen annan gör i Sverige!